Despre noi

Ce facem:

Proiectare – Suntem pregătiţi şi avem suportul necesar pentru a aborda proiecte din diverse programe arhitecturale începând cu faza de concept şi până la finalizarea construcţiei.

Interior design – Abordăm orice fel de proiect de amenajare, de la locuinţe până la spaţii publice şi putem oferi atât proiecte complete cât şi consultanţă în materie de design.

MobilierProiectăm mobilier. De asemenea, executăm la comandă obiecte unicat folosind piese vechi, uzate sau deteriorate pe care le restaurăm şi le punem în valoare prin alăturarea cu materiale contemporane.

Grafică si machete – Oferim servicii de randare grafică, realizare machete şi prezentări arhitecturale complete.

 

În ce credem:

Viziune – Trăim într-o lume în care distanţele se micşorează, iar diferenţele fiecărui loc îi devin embleme. Credem într-o arhitectură al cărei scop final este îmbunătăţirea vieţii în sens general, care creează punţi de legătură între gândiri diferite şi ale cărei singure constrângeri să fie nevoile proiectului

Misiune – Gândim “în afara cutiei”, în sprijinul ideilor inovative, dar totodată sensibile faţă de context. Suntem deschişi către orice fel de proiect, începand cu cele mai complexe programe arhitecturale şi până la cele mai detaliate proiecte de mobilier. Ascultăm orice fel de idee şi ţinem cont de nevoile specifice ale fiecărui client. În acelaşi timp, urmărim respectarea contextului arhitectural existent si incercăm să îl complementăm cât mai bine prin propunerile noastre. Combinăm entuziasmul caracteristic vârstei cu experienţa colaboratorilor noştri.

Cine suntem:

Echipa

 

Gruia Dumitrescu

Arhitect Asociat

 

Dimitrie Zerva

Arhitect Asociat

 

Petru Darida

Arhitect Asociat

 

Adrian Nicolae Bodea

Arhitect Asociat