Locuință Pipera

Client: Privat

An: 2016

Status: Finalizat

Funcţiune: Locuință P+1+M

Suprafaţă: 150 mp

Client review:

“Am ales echipa OUTBOX pentru ca aveam nevoie de o schimbare in locuinta noastra. Amenajata cu aproape 10 ani in urma casa nu mai raspundea nevoilor actuale ale familiei. Ca in orice familie, cu trecerea anilor copii cresc, apar dorinte noi pentru fiecare membru si este greu ca un spatiu definit si amenajat cu multi ani in urma sa ofere familiei functionalitatea si confortul necesar peste ani. In agitatia zilei cotidiene, cu scoala, munca, timp limitat in permanenta, sunt schimbari pe care realizezi ca trebuie sa le faci dar ti-e teama sa incepi pentru ca nu sti cum, nu sti cat trebuie sa schimbi fara sa dai peste cap viata familiei.

Am ales echipa OUTBOX pentru ca am crezut in ei de la inceput. Cand trebuie sa rezolvi lucruri care ti se par complicate, solutia vine din simplitate, naturalete si deschidere. Aceste lucruri le-am descoperit cand am inceput sa discut cu echipa de arhitecti OUTBOX. Ei m-au ajutat sa aleg solutia cea mai buna pentru familia mea. Cu tineretea lor, cu abordarea lor profesionista si directa m-au ajutat sa inteleg ca pot imbunatati calitatea vietii familiei mele printr-o schimbare totala de functionalitate si design a spatiului care ne defineste familia.

OUTBOX mi-a oferit o solutie compacta:

  • au integrat un concept de spatiu locuibil fimilial pornind de la nevoile fiecaruia din noi; principiul de baza: modern si functional in bugetul alocat;
  • ne-au ajutat sa intelegem solutia propusa de ei prin randari vizuale si discutii, au preluat dorintele noastre si au realizat proiectul tehnic cu detalii de executie;
  • ne-au propus o echipa foarte serioasa pentru implementarea lucrarilor si au garantat pentru toti furnizorii care au contribuit la rezultatul final;
  • au realizat managementul proiectului, noi a trebuit doar sa vedem cum se produce schimbarea;
  • ne-au propus solutii pentru toti furnizorii si toate materialele necesare; noi a trebuit doar sa alegem;
  • au verificat si asigurat calitatea lucrarilor, materialelor si produselor achizitionate;
  • au implementat proiectul de design interior pana la cele mai mici detalii, astfel incat noi am primit casa „la cheie”;

In trei luni de zile, datorita echipei de arhitecti de la OUTBOX am reusit sa ofer familiei mele acel „refresh”, acea improspatare a calitatii vietii care te face sa intelegi mai mult ce important este acel „acasa” care ne defineste.

Colaborarea cu OUTBOX mi-a confirmat ca generatia lor de tineri profesionisti va face schimbarea si ma bucur mult ca am avut norocul sa-i intalnesc. Sunt buni in ceea ce fac, sunt oameni de calitate care se implica serios pana la finalizarea completa a proiectului. Sa lucram cu ei a fost o experienta pe care eu si familia mea o apreciem foarte mult si o recomandam cu incredere.”